Nová Mazda3 sedan bude odhalena na 2008 Los Angeles Auto Show

Nová Mazda3 sedan bude odhalena na 2008 Los Angeles Auto Show

Každá část nové Mazdy3 byla vytvořena pro co nejvyšší nadšení z vozu tak, aby auto nabízelo sportovní jízdu, skvělou spotřebu na vrcholu své třídy a zároveň tichost. Ochrana životního prostředí a bezpečnost vozu jsou založeny na strategii, které se v Mazdě říká – dlouhodobě udržitelné Zoom-Zoom – musí do sebe zapadat s radostí z jízdy. Když přidáte nový, agresivní vzhled a dynamický design, který je pro Mazdu tak typický – je Mazda3 vším co může řidič od sportovního kompaktu chtít.

Zcela nová verze nejlépe prodávaného sportovního kompaktního vozu od Mazdy v sobě spojuje dědictví Mazdy a zároveň to nejlepší ze současné Mazdy3. Od jejího uvedení na trh v roce 2003, se ve více než 100 zemích po celém světě prodalo asi 1,8 milionu vozů a Mazda3 dodnes získala více než 90 motoristických ocenění.

Po světovém uvedení severoamerické specifikace vozu ve verzi sedan s benzinovým motorem 2,0 a 2,5 přímo na Los Angeles Motorshow – bude pětidveřový hatchback odhalen v souladu s plánovaným celosvětovým prodejem.